Naš put. Vlastita proizvodnja.

Najmodernija tehnologija proizvodnje i visoko kvalificirani djelatnici

Biti vodeća kompanije na tržištu znači ispuniti visoke zahtjeve i očekivanja kupaca. Naš put: Mi imamo vlastitu proizvodnju - od samog početka, na najvišoj razni kvalitete. Na taj način imamo potpuno kontrolu nad kvalitetom i isporuci proizvoda. S druge strane imamo mogućnost brze i fleksibilne suradnje s klijentom te izvrsno zadovoljavanje zahtjevima tržišta. Osnivajući se na najmodernijoj tehnologiji proizvodnje i visoko kvalificiranom stručnom osoblju, možemo našim kupcima ponuditi neprestanu visoku kvalitetu Blickle proizvoda.

Naše ključne kompetencije su:

 • Izrada alata-Kotači i kompleti kotača-Blickle

  Izrada alata

  Naše prednosti započinju već kod izrade alata. Moderni strojevi na kojima rade kvalificirani djelatnici, visoka kvaliteta strojeva poput preša, strojeva za proizvodnju poliuretana i ekstruziju plastike. Kratko vrijeme realizacije inovacije za kupca ili za tržište. Pažljivo i redovito održavanje alata dugoročno jamče visoku proizvodnost i nadprosječno dugi vijek trajanja svakog pojedinog alata.

 • Oblikovanje čelika-Kotači i komplet kotača-Blickle

  Tehnologija preoblikovanja

  Naš opsežan asortiman preša sastoji se od hidrauličnih i ekscentričnih preša kao i automata za štancanje sa silama do 630 tona. Lim do 10 mm debljine može se potpuno automatski štancati i savijati. Uz pomoć alata i naprava alata iz vlastite proizvodnje na proizvodnoj liniji proizvodimo komponente od čelika i nehrđajućeg čelika bez naknadne obrade koji automastki idu na montažnu liniju. S kratkim vremenima opremanja ostvarujemo racionalnu proizvodnju velikih i malih serija.

 • Zavarivanje-Kotači i kompleti kotača-Blickle

  Zavarivanje

  Blickle kotači za vrlo velika opterećenja i kompleti kotača imaju nosivost do 50 tona. U našoj radionici za zavarivanje na prvom mjestu stoje perfekcija i sigurnost. Mi zavarujemo ručnim i automatiziranim postupcima zavarivanja. Osim robotiziranih postupaka zavarivanja i automatskih sustava za zavarivanje po liniji te orbitalnih sustava za zavarivanje, naši inženjeri za zavarivanje i certificirani zavarivači također proizvode izvanredne zavarene spojeve. Redovita metalografska ispitivanja zavarenih spojeva postavljaju visoke standarde kvalitete u ovom području proizvodnje.

 • PU-Proizvodnja-Kotači i kompleti kotača-Blickle

  Proizvodnja poliuretana

  Blickle je razvio različite vrste poliuretana koje se mogu upotrebljava na brojne načine. Među Blickle poliuretanskim oblogama nalaze se Extrathane®, Softhane®, Besthane® i Besthane® Soft, a iza njih stoji dugogodišnje iskustvo u razvoju i proizvodnji poliuretana. Optimalna usklađenost točno određenih recepata kemijskog sastava materijala i inteligentnih proizvodnih procesa, te njihove kvalitete utječu na krajnji proizvod te parametre poput tvrdoće obloge, elastičnosti pri udarcima, tribološkim svojstvima, nosivosti, otpour promjeni oblika pod pritiskom, otporu kotrljanja, postojanosti na hidrolizu i nisko temperaturnoj fleksibilnosti, koji su od velikog značenja kod kotača od poliuretana. Potpuno automatizirane linije proizvodnje za veliko serijsku proizvodnju proširene su posebnim ljevaonicama za maloserijsku proizvodnju i za proizvodnju specijalnih izvedbi.

 • Kotači od plastike-Kotači i kompleti kotača-Blickle

  Ekstrudiranje plastike

  Blickle može proizvoditi najrazličitije vrste kotača od plastike - bilo da je riječ o kotačima od poliamida, polipropilena ili TPE, temperaturno postojanih, električno provodljivih kotača, kotača ojačanim staklenim vlaknima ili brojnim drugim varijantama. Naša najmodernija proizvodnja plastike omogućuje kotačima, ali i kotačima s okretnom i sa stabilnom vilicom raznolikost u području primjene. Blickle može proizvoditi najrazličitije vrste kotača od plastike - bilo da je riječ o temperaturno postojanim, električno provodljivim kotačima, kotačima ojačanim staklenim vlaknima ili brojnim drugim varijantama. Mi ne proizvodimo isključivo kotače od različitih vrsta plastike, već i kompletne kotače s okretnom i stabilnom vilicom. Naša proizvodna linija za ekstruzijsku proizvodnju plastičnih dijelova sastoji se od najnovijih, najmodernijih strojeva vodećih njemačkih proizvođača. Sila zatvaranja strojeva je prilagođena vremenima ciklusa različitih proizvoda od plastike. Osim kotača od 1 komponente, na robotiziranim sustavima proizvode se 2-komponentni kotači. Zajedno s automatskim dovođenjem materijala omogućuje se izuzetno ekonomski isplativa proizvodnja.

 • Montaža-Kotači i kompleti kotača-Blickle

  Montaža

  Za montažu kućišta i kompleta kotača Blickle je razvio u potpunosti automatizirane proizvodne linije. Na taj način je ostvarena isplativa, racionalna i kvalitetna montaža. Prema sloganu "Ljudi gdje je to potrebno, strojevi gdje je to moguće" montažni procesi su u potpunosti robotizriani i nadzirani kamerama. Naša fleksibilnost leži i u ručnoj proizvodnji u slučaju proizvdonje specijalnih proizvoda na zahtjev kupaca u manjim serijama. Brojne proizvodne linije integriraju stanice za ispitivanje i kontrolu proizvoda tako da je razina visoke kvalitete proizvodnje u svakom pogledu očuvana i zadržana.