Globalna prisutnost

Blickle kotač i kompleti kotača u svijetu

Globalnom prodajnom mrežom Blickle Made in Germany proizvodi dostupni su diljem svijeta, gdje god ih naši kupci žele. U 18 prodajnih ureda u Europi, Americi, Aziji, i Australiji kao i zastupništvima u 120 zemalja diljem svijeta, naši stručnjaci stoje kupcima na raspolaganju savjetom i uslugama. 

Informacije o Blickle proizvodima i uslugama možete pronaći na internet stranicama, a dostupne su Vam na 28 različita jezika. Blickle sveobuhvatni katalog aktualno je dostupan na 21 različitih jezika, s detaljnim informacijama o kotačima i kompletima kotača.

Uz pomoć našeg visoko organiziranog skladišta i svjetskog EDV-umrežavanja svih skladišta možemo pravovremeno reagirati na svaku narudžbu.  Zahvaljujući brzoj i pouzdanoj logistici, Blickle proizvodi dolaze na odredište s velikom točnosti.Blickle je pouzdan partner - diljem svijeta.
                                    
Blickle prodajne urede pronaći ćete u sljedećim zemljama. Ukoliko Vaša zemlja nije navedena na popisu, preko Tražilica kontakt osoba internacionalno pronaći ćete za Vašu zemlju odgovorno Blickle predstavništvo.