Blickle kotači i kompleti kotača na LogiMAT 2014

Kompanija Blicke kotači i kompleti kotača predstavila se u Stuttgartu po 12. put na međunarodnom sajmu na temu distribucije, toka materijala i informacija LogiMAT od 25. do 27. veljače 2014.

Sajam, svake godine prima sve više posjetitelja, tako je i u 2014. godini zabilježen porast broja posjetitelja za deset posto. Blickle je u 2014. godini na svom izložbenom prostoru primio znatno veći broj posjetitelja.

Na izložbenom prostoru od 80 kvadratnih metara izložen je presjek opsežnog asortimana kotača i kompleta kotača. Također su, po prvi puta, prikazani novi podizni kotač HRLK te bežični pogon s integriranim motorom i EZBS baterijom.
Serija podiznih kotača HRLK oduševila je posjetitelje s iznimno lakim upravljanjem i kompaktnom izvedbom za povećanu sigurnost.

Ali to nije sve. U nagradnoj igri među svim sudionicima koji su točno odgovorili na sva pitanja o seriji podiznih kotača, predviđeno je 10 nagrada u obliku bonova za gorivo u vrijednosti od 50 Eura. Pobjednici će kroz par dana biti obaviješteni o nagradi.

Blickle će se predstaviti i na sajmu CeMAT u Hannoveru u svibnju.