Cijena dobavljača jungheinrich

Blickle osvaja nagradu za dobavljača od Jungheinricha

23. travnja 2015. godine Jungheinrich AG podijelio je nagrade najboljim dobavljačima za godinu 2014. Tvrtka Blickle kotači i kompleti kotača odlikovana je od tvornice Moosburg kao najbolji dobavljač u 2014. godini u kategoriji "Plastika, kotači, ležaji, standardni dijelovi i gume".

U periodu ocijenjivanja između siječnja i prosinca 2014. godine Jungheinrich je ocjenjivao kvalitetu i performanse dobavljača. Blickle je uvjerio žiri svojom pouzdanosti i nepromijenjenom visokom kvalitetom isporuke. Voditelj poslovanja Reihnold Blickle odobno je preuzeo nagradu u Lüneburgu. U kratkom govoru zahvalio se na nagradi koja je proizvod napornog i predanog rada njegovih djelatnika koji su zaslužni za osvajanje takve nagrade. Njihovim predanim angažmanom uspjelo im je "biti najbolji između tisuće dobavljača".

Jungheinrich je s više od 10.000 djelatnika i kapitalom od preko dvije milijarde Eura jedna od internacionalno vodećih kompanija na području logistike koja je poznata i po svojim industrijskim vozilima. Osim centralnog sjedišta koncerna u Hamburgu, Jungheinrich ima još šest dodatnih proizvodnih pogona u Njemačkoj. Blickle je 2013. godine primio nagradu od strane Jungheinrich tvornice u Landsbergu za područje isporuke.