Godišnjica gosp. Wager

Voditelj poslova slavi godišnjicu 40 godišnjeg svojeg rada u tvrtki Blickle.

Povodom 40. godišnjice rada u kompaniji Blickle kotači i kompleti kotača u Rosenfeldu, u čast gospodina Walter Wager organizirano je 1. lipnja slavlje.

Voditelj poslovanja Reinhold Blickle svoj govor je posvetio karijeri gospodina Waltera Wagera. Gospodin Wager se po završetku studija na ekonomskom fakultetu u Württembergu, 1. lipnja 1974. godine zaposlio u kompaniji Blickle. Već u dobi od 22 godine je preuzeo vođenje knjiga i ubrzo je postao voditelj financijske službe. Na temelju svojih dobrih poslovnih sposobnosti i izvanrednog tehničkog znanja dugi niz godina je bi zadužen za vođenje dijela poslovanja kompanije. Godine 1991. dodijeljena mu je prokura, a 10. siječnja 2005. godine postao je, uz gospodina Reinholda Blicklea, voditelj poslovanja.

Reinhold Blickle cijeni zasluge predsjednika uprave kod izgradnje i nadogradnje tvrtke Blickle. "Za sve što danas predstavlja tvrtka Blickle, gosp. Wagner ima veliku zaslugu" tako su glasile njegove riječi. Prilikom njegovog dolaska, 1974. godine, kompanija je imala svega 88 zaposlenika, danas Blickle zapošljava preko 700 djelatnika u 16 različitih zemalja.

Walter Wagner zahvalio se na dugogodišnjem povjerenju koje mu je ukazao gosp. Reinhold Blickle zajedno s njegovom obitelji. Zahvalu je uputio i svim djelatnicima za dobru suradnju kroz svih 40 godina i nada se da će svoju ulogu moći ispunjavati kroz još nekoliko godina u tvrtki Blickle.