Focus Special Mention - Cijena

MOVE je odlikovan priznanjem od strane centra Design Centers Baden-Württemberg.

Blickle dvostruki kotač od plastike iz linije MOVE okrunjen je 26. rujna 2014. godine s još jednim priznanjem. S internacionalnom nagradom za dizajn Baden Württemberg, pod nazivom Focus Open, osim Red Dot nagrade Blickle je osvojio još jednu nagradu.

MOVE je dobio priznanje „Focus Special Mention“ u kategoriji "Opremanje medicinske mobilne opreme". Od ukupno 230 nominiranih, 31 proizvod je okrunjen s priznanjem „Focus Special Mention“. Ukupno 13 proizvoda je osvojilo „Focus Gold“, dok je 35 proizvoda osvojilo „Focus Silber“. Posebnost Focus Open nagrade je da se radi o državnoj nagrdi, koju dodjeljuje Ministarstvo za financije i gospodarstvo. Nagrađeni proizvodi izloženi su u muzeju MIK (Museum Information Kunst) u Ludwisburgu. Izložba prikazuje pobjednike ovogodišnje dodjele nagrada Fous Open do 09. studenog 2014. godine.

Dvostruki kotač od plastike razvijen je u suradnji s renomiranim dizajnerskim uredom Pforzheimer. Zahvaljujući glatkoj površini, MOVE kotač se lagano čisti i ispunjava sve higijenske zahtjeve medicinske branše. Kotač odlikuje smanjeni okretni radijus i kompaktna visina ugradnje. MOVE je dostupan u dvije veličine s promjerom 125 mm i 150 mm, u mnogim varijantama boje i raznolikim načinima pričvršćivanja.