Blickle specijalne izvedbe

Kada treba biti na mjeru.

 • Posebne izvedbe-u najavi-Kotači i kompleti kotača-Blickle

  Kotači i setovi kotača po mjeri

  Posebne izvedbe razlikuju se od standardnog programa po dimenzijama kotača, odabranom materijalu, izvedbi glavine ili ležajevima kotača. Moguća su individualna rješenja problema u primjeni s izuzetno visokom snagom rada i pouzdanošću. Setovi kotača mogu se zajedno s kotačima isporučiti u različitim serijama, s okruglim ili četvrtastim osovinama kao i u različitim širinama.

 • Posebne izvedbe-u najavi-Kotači-Blickle

  Individualni kompleti kotača s vilicom za aparate

  Posebne izvedbe razlikuju se od standardnog programa po ukupnoj visini, ofestu, sustavu kočanja, odabiru materijala, načinu vožnje, izvedbi kotača, oprugama i ostalom.

 • Posebne izvedbe-u najavi-Kotači za skele-Blickle

  Posebni kompleti kotača za pomične skele i transportne uređaje

  Posebni kompleti kotača za transportne uređaje mogu biti i kotači s okretnom vilicom i kotači sa stabilnom vilicom iz Blickle standardnog programa, koji su prilagođeni zahtjevima kupaca s ciljem ispunjavanja posebnih zahtjeva. Blickle također nudi realizaciju potpuno novih proizvoda u skladu sa zahtjevima kupaca.
  Kotači s okretnom vilicom za pomične skele i radne pozornice imaju različite načine pričvršćivanja, zaustavljana te drugačiju izvedbu kotača.

 • Posebne izvedbe-u najavi-Kotači za velika opterećenja-Blickle

  Kompleti kotača za visoka opterećenja

  Blickle je priznati stručnjak za razvoj i proizvodnju kompleta kotača za velika opterećenja. Nosivost Blickle standardnih proizvoda iznosi do 50.000kg.
  U slučaju većih opterećenja Blickle nudi rješenja po mjeri koja se odlikuju kompaktnim dimenzijama, minimalnim opterećenjem površine i minimalnim otporom gibanja.