Blickle kotači od tvrde gume

Kotači od tvrde gume imaju različitu primjenu na uređajima namijenjenim za unutarnju i vanjsku primjenu. Primjerice na transportnim uređajima  na unutrašnjoj logistici, na strojevima, na vučnim vozilima ili kantama za otpad.

Blickle kotači od tvrde gume mogu se univerzalno primijeniti, oni prigušuju vibracije, ne oštećuju pod i postojani su na mnoge agresivne medije.

Shodno različitoj upotrebi, Blickle je razvio usklađenu paletu proizvoda u vrhunskoj kvaliteti proizvoda. Proizvodni program nudi kvalitetne kotače od tvrde gume u standardnoj izvedbi, te kotače s oblogama od visoko kvalitetne tvrde gume. Namijenjeni su za velika opterećenja i imaju vrlo mali otpor kotrljanja.  Blickle isporučuje kotače od tvrde gume s oblogama različitih tvrdoća te kao jednokomonentne i više komponentne izvedbe.  Osim crnih kotača od tvrde gume, u proizvodnom programu nalaze se posebni kotači u sivoj, plavoj ili u prirodnoj boji, kotači koji ne ostavljaju tragove na podu. Program zaokružuju antistatični i električno provodljivi kotači od tvrde gume.  Kotači od tvrde gume izvedeni su s kliznim ležajima, valjkastim ležajima ili kugličnim ležajima.

Ovdje možete naći pregled kotača od tvrde gume iz Blickle proizvodnog programa:

Standardni kotači od tvrde gume

Dvokomponentni kotači od tvrde gume

Elastični kotači od tvrde gume

Super elastični kotači od tvrde gume