Blickle industrijski kompleti kotača

Specijalist za industrijske komplete kotača s širokom paletom kotača s okretnom vilicom i stabilnom vilicom  je tvrtka Blickle kotači i kompleti kotača sa sjedištem u Rosenfeldu.  Standardni program obuhvaća preko 30.000 različitih kotača i kompleta kotača koji su primjenjivi u području nosivosti od 20 kg do 50.000 kg te u različitim područjima primjene gotovo svih branši.  Osim kompleta kotača za aparate, transportne uređaje i primjenu kod velikih nosivosti, Blickle proizvodi posebne industrijske komplete kotača od plastike i nehrđajućeg čelika. Ovisno o primjeni  su , dostupni su kompleti kotača s različitim načinima pričvršćivanja poput pločice za prihvat, prihvatom za vijak,  svornjakom s navojem, prihvatom za svornjak ili prihvatom s rukavcem.

Svi industrijski kompleti kotača  od Blickle proizvode se u Njemačkoj po najvišim standardnima kvalitete. Osim  standardnih izvedbi, ovaj proizvođač kotača i kompleta kotača može proizvesti i industrijske komplete kotača prema zahtjevima kupca u posebnoj izvedbi.

Kompletan pregled svih isporučenih industrijskih kompleta kotača pronaći ćete u Blickle programu isporuke. Alternativno možete uz pomoć konfiguratora proizvoda pornaći odgovarajući kotač ili komplet kotača.
Proizvodni program-Blickle

Proizvodni program

Konfiguracija proizvoda

Tražilica proizvoda